Reciprociteti për targat: Vijon bllokada në rrugë. Kurti takon ambasadorët e QUINT

Publikuar më: 21/9/2021, ora 15:49

Reciprociteti për targat: Vijon bllokada në rrugë. Kurti takon ambasadorët e QUINT

Publikuar më: 21/9/2021, ora 15:49

Rrugët pranë pikave kufitare të Jarinjës dhe bërnjakut në veri të Kosovës, vijojnë të jenë të bllokuara nga qytetarë serbë që protestojnë kundër masës së reciprocitetit për targat. Në një takim me ambasadorët e vendeve të Kuintit, kryeministri Kurti tha se nuk bëhet fjalë për provokim, dhe se ligji është zbatuar.

Reciprociteti për targat: Vijon bllokada në rrugë. Kurti takon ambasadorët e QUINT

Publikuar më: 21/9/2021, ora 15:49

Rrugët pranë pikave kufitare të Jarinjës dhe bërnjakut në veri të Kosovës, vijojnë të jenë të bllokuara nga qytetarë serbë që protestojnë kundër masës së reciprocitetit për targat. Në një takim me ambasadorët e vendeve të Kuintit, kryeministri Kurti tha se nuk bëhet fjalë për provokim, dhe se ligji është zbatuar.