Referenca dhe taksa e pronës, sa do të paguajnë shqiptarët?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:32

Referenca dhe taksa e pronës, sa do të paguajnë shqiptarët?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:32

Përgjigje kësaj pyetjeje i dha në A2 Business nga Aurora Sulçe në A2 CNN Agron Haxhimali, Drejtori i Institutit për Bashkitë e Shqipërisë.

Referenca dhe taksa e pronës, sa do të paguajnë shqiptarët?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:32

Përgjigje kësaj pyetjeje i dha në A2 Business nga Aurora Sulçe në A2 CNN Agron Haxhimali, Drejtori i Institutit për Bashkitë e Shqipërisë.