Referencat dhe taksa e pronës, sa do paguajmë?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:44

Referencat dhe taksa e pronës, sa do paguajmë?

Publikuar më: 15/9/2023, ora 22:44

Mbi bazën e referencave të reja, banorët dhe bizneset e kryeqytetit, po paguajnë më shumë për taksë prone. Mirëpo sa më shumë? Producentja ekzekutive e biznesit, Aurora Sulçe jep detaje.