Referendume në rajonet e pushtuara, grupe të armatosura detyrojnë qytetarët të votojnë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 16:18

Referendume në rajonet e pushtuara, grupe të armatosura detyrojnë qytetarët të votojnë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 16:18

Në 4 rajonet e pushtuara të Ukrainës po mbahen referendume për t’iu bashkuar Rusisë. Votimi është denoncuar si mashtrim dhe i paligjshëm nga perëndimi dhe Kievi. Sipas raportimeve, grupe të armatosura po detyrojnë qytetarët të marrin pjesë në referendum.

Referendume në rajonet e pushtuara, grupe të armatosura detyrojnë qytetarët të votojnë

Publikuar më: 23/9/2022, ora 16:18

Në 4 rajonet e pushtuara të Ukrainës po mbahen referendume për t’iu bashkuar Rusisë. Votimi është denoncuar si mashtrim dhe i paligjshëm nga perëndimi dhe Kievi. Sipas raportimeve, grupe të armatosura po detyrojnë qytetarët të marrin pjesë në referendum.