Referendumet e rreme dhe kërcënimet për armë bërthamore nga Putin

Publikuar më: 4/10/2022, ora 15:12

Referendumet e rreme dhe kërcënimet për armë bërthamore nga Putin

Publikuar më: 4/10/2022, ora 15:12

Hektor Rusi, pedagog, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për luftën në Ukrainë dhe rrezikun e një lufte bërthamore.

Referendumet e rreme dhe kërcënimet për armë bërthamore nga Putin

Publikuar më: 4/10/2022, ora 15:12

Hektor Rusi, pedagog, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për luftën në Ukrainë dhe rrezikun e një lufte bërthamore.