Referendumi në Serbi, BE kërkon të mbahet dhe në Kosovë, Kurti pranon vetëm me postë

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:05

Referendumi në Serbi, BE kërkon të mbahet dhe në Kosovë, Kurti pranon vetëm me postë

Publikuar më: 14/1/2022, ora 15:05

Dritëro Arifi, analist i zhvillimeve politike, foli për këtë çështje në Ditarin e mesditës në A2 CNN.