Referendumi në Serbi, nuk u lejua votimi në Kosovë, Vuçiç: Do të ketë pasoja afatgjata

Publikuar më: 17/1/2022, ora 11:56

Referendumi në Serbi, nuk u lejua votimi në Kosovë, Vuçiç: Do të ketë pasoja afatgjata

Publikuar më: 17/1/2022, ora 11:56

Rreth 60 përqind e votuesve në serbi mbështetën ndryshimet kushtetuese në referendumin e zhvilluar të dielën. Presidenti Aleksandër Vuciç kritikoi diplomatët perëndimore që nuk e bindën Kosovën të lejojë votimin në zonat me shumicë serbe, dhe premtoi pasoja afatgjata lidhur më çështjen.

Referendumi në Serbi, nuk u lejua votimi në Kosovë, Vuçiç: Do të ketë pasoja afatgjata

Publikuar më: 17/1/2022, ora 11:56

Rreth 60 përqind e votuesve në serbi mbështetën ndryshimet kushtetuese në referendumin e zhvilluar të dielën. Presidenti Aleksandër Vuciç kritikoi diplomatët perëndimore që nuk e bindën Kosovën të lejojë votimin në zonat me shumicë serbe, dhe premtoi pasoja afatgjata lidhur më çështjen.