Referendumi në Serbi, nuk u lejua votimi në Kosovë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:53

Referendumi në Serbi, nuk u lejua votimi në Kosovë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:53

Enver Hasani, profesori i së drejtës dhe marrëdhënieve ndërkombëtare, ishte në lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN.

Referendumi në Serbi, nuk u lejua votimi në Kosovë

Publikuar më: 17/1/2022, ora 09:53

Enver Hasani, profesori i së drejtës dhe marrëdhënieve ndërkombëtare, ishte në lidhje direkte me studion e “Ditarit”, në A2 CNN.