Reflekton qeveria, tkurr me 3.4% rritjen ekonomike për këtë vit

Rreth dy muaj përpara mbylljes së vitit buxhetor, qeveria rishikon në rënie rritjen ekonomike. Sipas qeverisë, ekonomia këtë vit do të rritet me vetëm 3.4% nga 4.3% që ishte parashikimi në fillim të vitit. Më herët, edhe FMN dhe Banka Botërore rishikuan në zbritje rritjen ekonomike.