Reforma e re territoriale, Mazniku: Kamza dhe Vora të bëhen pjesë e bashkisë Tiranë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:54

Reforma e re territoriale, Mazniku: Kamza dhe Vora të bëhen pjesë e bashkisë Tiranë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:54

Vora dhe Kamza do t’i bashkohen kryeqytetit në mënyrë që të ketë më shumë shërbime për qytetarët. Propozimi erdhi nga nënkryetari i bashkisë Tiranë Arbian Mazniku gjatë seancës dëgjimore në komisionin e reformës territoriale.

Reforma e re territoriale, Mazniku: Kamza dhe Vora të bëhen pjesë e bashkisë Tiranë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 16:54

Vora dhe Kamza do t’i bashkohen kryeqytetit në mënyrë që të ketë më shumë shërbime për qytetarët. Propozimi erdhi nga nënkryetari i bashkisë Tiranë Arbian Mazniku gjatë seancës dëgjimore në komisionin e reformës territoriale.