Reforma e re territoriale, Mazniku: Kamza dhe Vora t’i bashkohen Bashkisë së Tiranës

Publikuar më: 7/9/2022, ora 11:13

Reforma e re territoriale, Mazniku: Kamza dhe Vora t’i bashkohen Bashkisë së Tiranës

Publikuar më: 7/9/2022, ora 11:13

Vora dhe Kamza t’i bashkohen Bashkisë së Tiranës në mënyrë që të ketë më shumë shërbime te qytetarët.