Reforma e re Zgjedhore, ambasadori anglez: Të fillojë sa më parë, pa afruar zgjedhjet

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:20

Reforma e re Zgjedhore, ambasadori anglez: Të fillojë sa më parë, pa afruar zgjedhjet

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:20

Në kushtet kur mazhoranca dhe opozita kanë rënë dakord parimisht për ngritjen e një komisioni të ri për Reformën Zgjedhore, Instituti i Studimeve Politike, ka mbledhur dhe analizuar mendimet e ekspertëve zgjedhorë mbi prioritetet që la pas gara elektorale e 25 Prillit.

Reforma e re Zgjedhore, ambasadori anglez: Të fillojë sa më parë, pa afruar zgjedhjet

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:20

Në kushtet kur mazhoranca dhe opozita kanë rënë dakord parimisht për ngritjen e një komisioni të ri për Reformën Zgjedhore, Instituti i Studimeve Politike, ka mbledhur dhe analizuar mendimet e ekspertëve zgjedhorë mbi prioritetet që la pas gara elektorale e 25 Prillit.