Reforma nga ekspertët? Dyrmishi: Propozimet tona rrisin demokracinë e partive – A2

Reforma nga ekspertët? Dyrmishi: Propozimet tona rrisin demokracinë e partive

Arjan Dyrmishi, i cili drejton Qendrën për Studimin e Demokracisë dhe Qeverisjes, është një prej 4 përfaqësuesve të shoqërisë civile që iu drejtuan partive politike me propozime konkrete për Reformën Zgjedhore.