Reforma nga ndërkombëtarët? PD: Propozimi u keqkuptua, vendosin dy forcat kryesore

Demokratët kanë nisur ta modifikojnë propozimin e tyre për t’ia besuar ndërkombëtarëve reformën zgjedhore. Pas refuzimit të OSBE dhe Bashkimit Europian, përfaqësuesit e lartë të PD shpjegojnë se ideja e tyre ishte keqkuptuar.