Reforma territoriale, Alibeaj me 16 deputetë të grupit të PD, asnjë propozim konkret

Publikuar më: 14/6/2022, ora 19:41

Reforma territoriale, Alibeaj me 16 deputetë të grupit të PD, asnjë propozim konkret

Publikuar më: 14/6/2022, ora 19:41

Kërkesës së Alibeajt për të zhvilluar një mbledhje në selinë blu me deputetët e PD, ku i kërkonte që me shkrim të sillnin propozimet e tyre mbi kriteret dhe standardet me të cilët duhet të bëhet një reformë e re territoriale, i janë përgjigjur vetëm 16 prej tyre. Sa i përket anëtarëve që përfaqësojnë PD-në në reformën territoriale ku mes tyre nuk është asnjë i grupimit të Berishës, Alibeaj deklaroi se janë individët me eksperiencë shumë të mirë të pushtetit lokal.

Reforma territoriale, Alibeaj me 16 deputetë të grupit të PD, asnjë propozim konkret

Publikuar më: 14/6/2022, ora 19:41

Kërkesës së Alibeajt për të zhvilluar një mbledhje në selinë blu me deputetët e PD, ku i kërkonte që me shkrim të sillnin propozimet e tyre mbi kriteret dhe standardet me të cilët duhet të bëhet një reformë e re territoriale, i janë përgjigjur vetëm 16 prej tyre. Sa i përket anëtarëve që përfaqësojnë PD-në në reformën territoriale ku mes tyre nuk është asnjë i grupimit të Berishës, Alibeaj deklaroi se janë individët me eksperiencë shumë të mirë të pushtetit lokal.