Reforma Territoriale, Bylykbashi: Propozojmë 80-120 bashki, duhet konsensus politik jo pazar

Publikuar më: 20/7/2022, ora 20:08

Reforma Territoriale, Bylykbashi: Propozojmë 80-120 bashki, duhet konsensus politik jo pazar

Publikuar më: 20/7/2022, ora 20:08

Partia Demokratike bëri propozimet e saj konkrete në lidhje me Reformën Territoriale duke sugjeruar që numri i bashkive të jetë mes 80 dhe 120 nga 61 që janë aktualisht. Nënkryetari i kësaj force politike PD, Oerd Bylykbashi nënvizoi se për të arritur një rezultat që sipas tij do tejkalojë interesat afatshkurtra elektorale nevojitet konsensus i vërtetë politik.

Reforma Territoriale, Bylykbashi: Propozojmë 80-120 bashki, duhet konsensus politik jo pazar

Publikuar më: 20/7/2022, ora 20:08

Partia Demokratike bëri propozimet e saj konkrete në lidhje me Reformën Territoriale duke sugjeruar që numri i bashkive të jetë mes 80 dhe 120 nga 61 që janë aktualisht. Nënkryetari i kësaj force politike PD, Oerd Bylykbashi nënvizoi se për të arritur një rezultat që sipas tij do tejkalojë interesat afatshkurtra elektorale nevojitet konsensus i vërtetë politik.