Reforma territoriale, Çupi: PS paragjykoi punën e komisionit

Publikuar më: 5/10/2022, ora 20:29

Reforma territoriale, Çupi: PS paragjykoi punën e komisionit

Publikuar më: 5/10/2022, ora 20:29

Dita e sotme nisi me një agjendë të dedikuar për reformën territoriale nga njëra palë e Partisë Demokratike. Dhurata Çupi, bashkëkryetarja demokrate e komisionit parlamentar, depozitoi zyrtarisht projektligjin për shtimin e 33 bashkive (në total 94, nga 61 që janë aktualisht) dhe ndarjen e vendit në 3 ose 6 rajone.

Reforma territoriale, Çupi: PS paragjykoi punën e komisionit

Publikuar më: 5/10/2022, ora 20:29

Dita e sotme nisi me një agjendë të dedikuar për reformën territoriale nga njëra palë e Partisë Demokratike. Dhurata Çupi, bashkëkryetarja demokrate e komisionit parlamentar, depozitoi zyrtarisht projektligjin për shtimin e 33 bashkive (në total 94, nga 61 që janë aktualisht) dhe ndarjen e vendit në 3 ose 6 rajone.