Reforma territoriale, komisioni i posaçëm nis punën, demokratët: Ndarja e 2014 e dështuar

Publikuar më: 15/6/2022, ora 15:54

Reforma territoriale, komisioni i posaçëm nis punën, demokratët: Ndarja e 2014 e dështuar

Publikuar më: 15/6/2022, ora 15:54

Opozita dhe mazhoranca janë ulur në një tryezë për Komisionin e Posaçëm për Reformën Territoriale, ku në mbledhjen e parë është ky komision u konstitua. Bashkëkryetarët Anila Denaj nga PS dhe Dhurata Çupi nga PD kundërshtuan njëra-tjetrën sa i përket realizimit të reformës territoriale të 2014. Për demokratët kjo reformë është e dështuar, teksa për socialistet reforma ka ndihmuar në njësitë e qeverisjes vendore

Reforma territoriale, komisioni i posaçëm nis punën, demokratët: Ndarja e 2014 e dështuar

Publikuar më: 15/6/2022, ora 15:54

Opozita dhe mazhoranca janë ulur në një tryezë për Komisionin e Posaçëm për Reformën Territoriale, ku në mbledhjen e parë është ky komision u konstitua. Bashkëkryetarët Anila Denaj nga PS dhe Dhurata Çupi nga PD kundërshtuan njëra-tjetrën sa i përket realizimit të reformës territoriale të 2014. Për demokratët kjo reformë është e dështuar, teksa për socialistet reforma ka ndihmuar në njësitë e qeverisjes vendore