Reforma zgjedhore, A2 zbardh propozimet për hetimin e krimit zgjedhor

Përfaqësuesit politikë të përzgjedhur për të diskutuar për reformën zgjedhore u ulën sot në tryezën e punës për t’u njohur dhe bashkërenduar mbi draft-propozimet.