Reforma Zgjedhore, Balla: Ende s’ka dakordësi me opozitën për objektin e punës

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 16:07

Reforma Zgjedhore, Balla: Ende s’ka dakordësi me opozitën për objektin e punës

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 16:07

Ende nuk ka dakordësi mes mazhorancës dhe opozitës, sa i përket ngritjes së komisionit të reformës zgjedhore. Objekti i punës vijon të ndaje palët.