Reforma Zgjedhore, Balla: Ende s’ka dakordësi me opozitën për objektin e punës

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 12:21

Reforma Zgjedhore, Balla: Ende s’ka dakordësi me opozitën për objektin e punës

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 12:21

Ende nuk ka dakordësi mes mazhorancës dhe opozitës sa i përket ngritjes se komisionit të reformës zgjedhore. Objekti i punës vijon të ndaje palët. Kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, theksoi se ky komision duhet të adresojë të gjitha rekomandimet e OSBE/ODIHR-it, duke lënë të nënkuptohej se opozita nuk pajtohet me këtë.

Reforma Zgjedhore, Balla: Ende s’ka dakordësi me opozitën për objektin e punës

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 12:21

Ende nuk ka dakordësi mes mazhorancës dhe opozitës sa i përket ngritjes se komisionit të reformës zgjedhore. Objekti i punës vijon të ndaje palët. Kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, theksoi se ky komision duhet të adresojë të gjitha rekomandimet e OSBE/ODIHR-it, duke lënë të nënkuptohej se opozita nuk pajtohet me këtë.