Reforma Zgjedhore, Çuçi: Po diskutojmë që 6 muaj para zgjedhjeve qeveria të jetë në heshtje

Ministri i Bujqësisë, Blendi Çuçi ishte i ftuar në ditarin e orës 13:00 në A2, për të folur për çështjen më të rëndësishme të politikës në ditët e fundit që është pikërisht reforma zgjedhore.

Ministri Çuçi u shpreh se mazhoranca i ka lënë të gjithë hapësirën pjesës së opozitës që është jashtë institucioneve që të kontribuojë me propozime brenda komisionit parlamentar.

“I vetmi instrument që mund ta çojë përpara reformën është komisioni ad hoc parlamentar i reformës zgjedhore. Opozita jashtë parlamentare e ka të gjithë mundësinë që të sjellë propozimet e veta dhe të jetë pjesë e produktit që do të dalë nga komisioni”, tha Çuçi.