Reforma zgjedhore dhe qëndrimi i socialistëve

Çfarë qëndrimi do të mbajnë socialistët të mërkurën në tryezë sa i përket sistemit zgjedhor? Gazetarja Marsela Karapanço tregon preferencën për të mos ndryshuar sistemin, ndërsa shpjegon qëndrimin për qeverinë kujdestare dhe kushtet e tjera…