Reforma Zgjedhore, ekspertët e OSBE takojnë bashkëkryetarët Hajdari dhe Gjiknuri – A2

Reforma Zgjedhore, ekspertët e OSBE takojnë bashkëkryetarët Hajdari dhe Gjiknuri

Gazetarja e A2, Klementina Cenkollari, jep detaje nga takimi.