Reforma Zgjedhore, Gjiknuri-Hajdari: Koha ta mbyllim, s’do mbahet peng

Në përfundim të raportimit para Komisionit të Posaçëm të Reformës Zgjedhore, mbi ecurinë e deritanishme të dialogut me opozitën jashtë parlamentare, dy bashkëkryetarët e këtij komisioni, Damian Gjiknuri dhe Rudina Hajdari, theksuan se nuk do të lejojnë që të mbahet peng mbyllja e kësaj reforme.