Reforma Zgjedhore, Gjiknuri thërret nesër komisionin e posaçëm – A2

Reforma Zgjedhore, Gjiknuri thërret nesër komisionin e posaçëm

Reforma zgjedhore, si një ndër kushtet për çeljen e negociatave mes Shqipërisë dhe Bashkimit Europian, vijon të jetë përplasja e radhës mes partive politike. Të enjten, Damian Gjiknuri ka thirrur një tryezë të dytë, duke mos kursyer ftesën e radhës për opozitën. Gazetarja e A2, Elona Gjylmi raporton për detajet dhe agjendën e mbledhjes.

Shkarkoni aplikacionin e A2