Reforma zgjedhore, kushtet e Ramës dhe bashkëpunimi elektoral me Metën

Edi Rama ka dy kushte për reformën zgjedhore, nga të cilat thotë se nuk heq dorë, ndërsa qeverinë kujdestare nuk e merr fare në konsideratë. Në një konferencë të rrallë për shtyp, ai la derën hapur edhe për një bashkëpunim elektoral me Ilir Metën.