Reforma Zgjedhore, mazhoranca në ngërç edhe me opozitën parlamentare – A2

Reforma Zgjedhore, mazhoranca në ngërç edhe me opozitën parlamentare

Nuk ka dakordësi për Reformën Zgjedhore, as me opozitën parlamentare. Mazhoranca këmbëngul për miratimin e saj me dy faza, por kjo kundërshtohet nga bashkëkryetarja Komisionit, Rudina Hajadri, sipas së cilës nuk do të ketë reformë, nëse sistemi dhe propozimet nuk miratohen njëherësh. Ndërkohë, socialisti Damian Gjiknuri nuk përjashtoi mundësinë e bisedimeve me PD.