Reforma zgjedhore me opozitën jashtë Parlamentit – A2

Reforma zgjedhore me opozitën jashtë Parlamentit

Të ftuar: Enton Abilekaj, gazetar dhe Alket Hyseni, deputet i Partisë Socialiste.