Reforma zgjedhore, Murrizi: Pa ndryshim sistemi është një letër higjienike

Myslim Murrizi nuk i fsheh më planet për krijimin e një partie politike. Në A2 tregon se kur do të marrë jetë projekti i tij lidhet me reformën zgjedhore.

“Do ta shikojmë këtë vendim në varësi të Kodit për një lëvizje politike për të mos ngelur peng dhe për të mos pritur minutën e fundit, të listave të fundit që çohen në komision në momentin e fundit. Ditën që do ta kalojmë në kuvend sistemin zgjedhor me lista të hapura o rajonale o kombëtare. Sa të kalojmë Kodin do ta shikoni dhe lëvizjet”, deklaroi Myslim Murrizi.