Reforma zgjedhore, PD pjesë e tryezës, në pritje të qëndrimit të PS

Një ditë përpara mbledhjes së Komisionit të Posaçëm për Reformën Zgjedhore, bashkëkryetari i Komisionit, Damian Gjiknuri, zhvilloi një bisedë me ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim. Prej nisjes së situatës së Covid-19, palët nuk janë ulur më në tryezën e dialogut politik dhe Gjiknuri i ka kërkuar kryediplomates amerikane që të nxisë rikthimin e dialogut. Teksa afati për mbylljen e reformës ishte 15 marsi, Gjiknuri flet për finalizimin e saj brenda këtij muaji. Gazetarja e A2, Klementina Cenkollari sjell më shumë detaje nga këto zhvillime.