Reforma zgjedhore, pritshmëritë nga diskutimet politike mes PS në pushtet dhe PD të përçarë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 15:23

Reforma zgjedhore, pritshmëritë nga diskutimet politike mes PS në pushtet dhe PD të përçarë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 15:23

Për reformën zgjedhore dhe diskutimet që po mbahen për të foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN analisti Aristir Lumezi.

Reforma zgjedhore, pritshmëritë nga diskutimet politike mes PS në pushtet dhe PD të përçarë

Publikuar më: 17/6/2022, ora 15:23

Për reformën zgjedhore dhe diskutimet që po mbahen për të foli në Ditarin e mesditës në A2 CNN analisti Aristir Lumezi.