Reforma Zgjedhore, Ruçi anashkalon kërkesën për largimin e Gjiknurit

Publikuar më: 3/9/2019, ora 15:07

Reforma Zgjedhore, Ruçi anashkalon kërkesën për largimin e Gjiknurit

Publikuar më: 3/9/2019, ora 15:07

Kryetari i Kuvendit dhe njëkohësisht drejtuesi politik i rajonit të jugut për socialistët, Gramoz Ruci, nuk ka preferuar t’i përgjigjet pyetjes nëse do t’i kërkonte bashkëkryetarit socialist në komisionin e Reformës zgjedhore, Damian Gjiknurit, dorëheqjen nga ai post.

Reforma Zgjedhore, Ruçi anashkalon kërkesën për largimin e Gjiknurit

Publikuar më: 3/9/2019, ora 15:07

Kryetari i Kuvendit dhe njëkohësisht drejtuesi politik i rajonit të jugut për socialistët, Gramoz Ruci, nuk ka preferuar t’i përgjigjet pyetjes nëse do t’i kërkonte bashkëkryetarit socialist në komisionin e Reformës zgjedhore, Damian Gjiknurit, dorëheqjen nga ai post.