Reforma Zgjedhore | Teknologjia mbetet ngërç, Gjiknuri: I bën shumë mirë Shqipërisë nëse takohet Rama me Bashën

Takimi i radhës së Këshillit Politik nuk ka një orar dhe datë, edhe pse duhen edhe dy ditë nga afati që vetë forcat politike i kanë vendosur vetes për përfundimin e Reformës Zgjedhore. Përdorimi i teknologjisë duket se është “molla e sherrit” mes palëve.