Reformat e premtuara, cilat janë standardet që BE-ja pret nga Shqipëria

Erida Skëndaj, drejtoresha ekzekutive e Komitetit Shqiptar të Helsinkit, analizon në A2 dritëhijet e reformës zgjedhore dhe pasojat në fushatën e partive politike, që do të çojë në zgjedhjet e 25 prillit.