Reformat territoriale dhe zgjedhore, Balla: 61 bashki janë shumë, qarqet kanë humbur peshën

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:56

Reformat territoriale dhe zgjedhore, Balla: 61 bashki janë shumë, qarqet kanë humbur peshën

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:56

Në prag të nisjes së punës në komisionet e reformës territoriale dhe asaj zgjedhore, kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, rikthen idenë e zvogëlimit të numrit të bashkive, ndërsa organizimin në qarqe e sheh si të tejkaluar. Ai komentoi edhe arrestimin e ish-kryebashkiakut Agim Kajmaku në Itali.

Reformat territoriale dhe zgjedhore, Balla: 61 bashki janë shumë, qarqet kanë humbur peshën

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:56

Në prag të nisjes së punës në komisionet e reformës territoriale dhe asaj zgjedhore, kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, rikthen idenë e zvogëlimit të numrit të bashkive, ndërsa organizimin në qarqe e sheh si të tejkaluar. Ai komentoi edhe arrestimin e ish-kryebashkiakut Agim Kajmaku në Itali.