Refuzoi të ishte pjesë e listave të PD-së, Haris Vogli shpjegon arsyet në A2

Pedagogia Haris Vogli refuzoi të ishte pjesë e listave të kandidimit në zgjedhjet e 25 prillit nën logon e PD-së. Në studion e Ditari në A2, Vogli ka shpjeguar arsyet e këtij refuzimi që, sipas saj, ka të bëjë me angazhimin e saj akademik, por edhe për shkak të emrave në listë, pasi e konsideron parlamentit si kultin e përgjegjshmërisë për të përfaqësuar kombin dhe do të donte të shihte më pak të rinj.