Refuzoi të shiste Groenlandën, Trump anulon vizitën në Danimarkë – A2

Refuzoi të shiste Groenlandën, Trump anulon vizitën në Danimarkë

Refuzoi të shiste Groenlandën dhe Trump refuzon ta takojë. Presidenti amerikan njoftoi anulimin e vizitës së planifikuar në Danimarkë, pasi kryeministrja e këtij vendi, Mette Frederiksen deklaroi se ishulli më i madh i planetit nuk ishte në shitje.