Regbi, një sport i ri por pa mbështetje

Publikuar më: 5/8/2022, ora 20:04

Regbi, një sport i ri por pa mbështetje

Publikuar më: 5/8/2022, ora 20:04

Pasioni ndonjëherë të bën të harrosh çdo gjë tjetër. Regbi është një nga ato sportet e reja në Shqipëri ku mbështjeta është minimale, kushtet lënë shumë për të dëshiruar dhe e vetmja gjë që nuk mungon është dëshira për të qenë gjithmonë protagonist dhe mes më të mirëve në Europë.

Regbi, një sport i ri por pa mbështetje

Publikuar më: 5/8/2022, ora 20:04

Pasioni ndonjëherë të bën të harrosh çdo gjë tjetër. Regbi është një nga ato sportet e reja në Shqipëri ku mbështjeta është minimale, kushtet lënë shumë për të dëshiruar dhe e vetmja gjë që nuk mungon është dëshira për të qenë gjithmonë protagonist dhe mes më të mirëve në Europë.