Regjimi ”41 bis”, Avokati i Popullit: Shqipëria ka tejkaluar masat e rreptësisë

Avokati i Popullit i ka dërguar një shkresë me rekomandime ministres së Drejtësisë dhe drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve për sa i përket regjimit 41 Bis. Pas verifikimeve në burgun 313 dhe Peqin, Avokati i Popullit thotë se masat janë më të rrepta se vetë modeli italian dhe në tejkalim të standardeve ndërkombëtare.