Regjimi i egër, Emiliano Shullazi lirohet nga qelitë e 41bis

Publikuar më: 3/8/2022, ora 09:50

Regjimi i egër, Emiliano Shullazi lirohet nga qelitë e 41bis

Publikuar më: 3/8/2022, ora 09:50

Emiliano Shullazi ka dalë nga regjimi i egër 41bis. Kalimi në regjim të zakonshëm te të dënuarit me 14 vite burg dhe të dyshuar si të përfshirë në ekzekutimin e Vajdin Lamajt e Klodian Saliut erdhi pas 2 vitesh izolim.

Regjimi i egër, Emiliano Shullazi lirohet nga qelitë e 41bis

Publikuar më: 3/8/2022, ora 09:50

Emiliano Shullazi ka dalë nga regjimi i egër 41bis. Kalimi në regjim të zakonshëm te të dënuarit me 14 vite burg dhe të dyshuar si të përfshirë në ekzekutimin e Vajdin Lamajt e Klodian Saliut erdhi pas 2 vitesh izolim.