Regjisorja: Të gjithë artistët duan teatër të ri, por nuk duhet të ndodhte shembja e të vjetrit

Regjisorja Driada Dervishi jep opinionin e saj mbi shembjen e teatrit, ku pohon se është dakord për një teatër modern dhe funksional, por se kjo nuk nënkuptonte shembjen e një godine me vlera historike dhe emocionale si ajo e Teatrit kombëtar tashmë të shembur.