Regjistër për abuzuesit seksualë, propozimi i shoqërisë civile shkon në Parlament

Publikuar më: 24/11/2021, ora 09:10

Regjistër për abuzuesit seksualë, propozimi i shoqërisë civile shkon në Parlament

Publikuar më: 24/11/2021, ora 09:10

Ejnxh Pepa, nga Linja e këshillimit për gra dhe vajza, jep detaje mbi propozimin për të dënuarit për krime seksuale, që pritet do të gjurmohen në vazhdimësi.

Regjistër për abuzuesit seksualë, propozimi i shoqërisë civile shkon në Parlament

Publikuar më: 24/11/2021, ora 09:10

Ejnxh Pepa, nga Linja e këshillimit për gra dhe vajza, jep detaje mbi propozimin për të dënuarit për krime seksuale, që pritet do të gjurmohen në vazhdimësi.