Regjistri i dhunuesve seksualë, shoqëria civile mbledh 22 mijë firma, pritet miratimi në Kuvend

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:59

Regjistri i dhunuesve seksualë, shoqëria civile mbledh 22 mijë firma, pritet miratimi në Kuvend

Publikuar më: 10/11/2021, ora 16:59

Në Kuvendin e Shqipërisë janë depozituar 22 mijë firma qytetarësh nga 20 mijë të kërkuara për shqyrtimin dhe miratimin e regjistrit kombëtar për dhunuesit seksual të fëmijëve si dhe grave.