Regjistri i krimeve seksuale, PS nxjerr draftin e vet, shmang propozimet e LSI dhe shoqërisë civile

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:12

Regjistri i krimeve seksuale, PS nxjerr draftin e vet, shmang propozimet e LSI dhe shoqërisë civile

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:12

Mes debateve, Komisioni i Sigurisë Kombëtare miratoi në parim projektligjin për krijimin e regjistrit të krimeve seksuale. Drafti i miratuar nuk është asnjë prej dy propozimeve të depozituara më herët në Kuvend, një nga LSI dhe një tjetër nga shoqëria civile.

Regjistri i krimeve seksuale, PS nxjerr draftin e vet, shmang propozimet e LSI dhe shoqërisë civile

Publikuar më: 18/7/2022, ora 17:12

Mes debateve, Komisioni i Sigurisë Kombëtare miratoi në parim projektligjin për krijimin e regjistrit të krimeve seksuale. Drafti i miratuar nuk është asnjë prej dy propozimeve të depozituara më herët në Kuvend, një nga LSI dhe një tjetër nga shoqëria civile.