Regjistrimet në universitete dhe degët që rrezikojnë të mbyllen

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:47

Regjistrimet në universitete dhe degët që rrezikojnë të mbyllen

Publikuar më: 12/9/2023, ora 19:47

Korrespondentja Jerola Ziaj sjell të rejat më të fundit nga procesi i regjistrimit të studentëve në universitetin e Vlorës.