Regjistrimet në universitete, gjysma e kuotave të paplotësuara, mbyllen degë në rrethe

Dy javë para fillimit të vitit të ri akademik, vetëm gjysma e kuotave janë plotësuar në universitete. 15 mijë të rinj janë regjistruar deri në raundin e dytë e po kaq vende kanë mbetur bosh.

Interesi i të rinjve është për shkollat e larta në Tiranë e veçanërisht për degët e Mjekësisë, inxhinieritë dhe Drejtësinë, degë që mbyllën regjistrimet në ditët e para të procesit. Por edhe sivjet në shumë programe pritet të ketë djegie kuotash