Regjistrimet në universitete, preferohet teknologjia e informacionit, bie interesi për mësuesinë

Teknologjia e informacionit po kthehet përherë dhe më shumë në degën më të synuar nga studentët.

Dinamikat e krijuara në tregun e punës, ndikuar edhe nga pandemia, ka bërë që shumë maturantë të shohin teknologjinë si profesionin e së ardhmes.