Regjistrimet në universitete, shtohen kërkesat për inxhinieritë dhe informatikën

Publikuar më: 8/9/2023, ora 21:12

Regjistrimet në universitete, shtohen kërkesat për inxhinieritë dhe informatikën

Publikuar më: 8/9/2023, ora 21:12

Në këtë periudhë regjistrimesh, jo vetëm maturantët janë në garë për arritur degët më të mira, por edhe universitetet mes tyre për të tërhequr studentët më cilësorë.

Regjistrimet në universitete, shtohen kërkesat për inxhinieritë dhe informatikën

Publikuar më: 8/9/2023, ora 21:12

Në këtë periudhë regjistrimesh, jo vetëm maturantët janë në garë për arritur degët më të mira, por edhe universitetet mes tyre për të tërhequr studentët më cilësorë.