Regjistrimi i PD në zgjedhje, Celibashi njeh Bashën kryetar: 48 orë për plotësim dokumentash

Publikuar më: 9/3/2023, ora 15:29

Regjistrimi i PD në zgjedhje, Celibashi njeh Bashën kryetar: 48 orë për plotësim dokumentash

Publikuar më: 9/3/2023, ora 15:29

Kryekomisionieri Ilirjan Celibashi mori në shqyrtim dy kërkesat për regjistrimin e Partisë Demokratike në zgjedhje, duke u shprehur se në bazë të dokumentacionit të ardhur nga regjistri i gjykatës, kjo e drejtë i takon Lulzim Bashës. Kreu i KQZ vërejti se autorizimi i firmosur nga Basha është jo i plotë dhe la 48 orë kohë për të plotësuar dokumentacionin.

Regjistrimi i PD në zgjedhje, Celibashi njeh Bashën kryetar: 48 orë për plotësim dokumentash

Publikuar më: 9/3/2023, ora 15:29

Kryekomisionieri Ilirjan Celibashi mori në shqyrtim dy kërkesat për regjistrimin e Partisë Demokratike në zgjedhje, duke u shprehur se në bazë të dokumentacionit të ardhur nga regjistri i gjykatës, kjo e drejtë i takon Lulzim Bashës. Kreu i KQZ vërejti se autorizimi i firmosur nga Basha është jo i plotë dhe la 48 orë kohë për të plotësuar dokumentacionin.